Behandelingen per keer , of per kuur  

DIAMOND MICRODERMABRASIE (DE TIJD EEN STUKJE TERUGZETTEN)
Diamond Microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling, waarbij met behulp van steriele diamanten kopjes dode huidcellen van de opperhuid worden afgeslepen en middels een vacuumsysteem meteen worden afgezogen. Hierdoor ontstaat een natuurlijk proces waarbij de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en de productie van elastine en collageen te verhogen.

Door de behandeling vernieuwt en egaliseert de huid zich en het verouderingsproces wordt vertraagd.U krijgt een mooiere, jongere en fijnere huid, doordat de huid versneld aan het werk wordt gezet. Grove porien en rimpeltjes worden fijner en eventuele pigmentenvlekken vervagen.

ONGEMAK TIJDENS DE BEHANDELING
Deze behandeling is pijnloos en de huid blijft intact. Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en
gedurende  enkele uren roodheid vertonen net als wanneer u te lang in de zon heeft gezeten.

HOEVEEL BEHANDELINGEN
Na een behandeling is de huid zachter, steviger en ziet er gezonder en frisser uit. Maar wilt u echt zichtbare huidverbetering, dan heeft u meerdere behandelingen nodig met telkens een tussentijd van 10 tot 14 dagen. Het aantal behandelingen en het resultaat is afhankelijk van het regeneratievermogen
van de huid en van de thuisverzorging met de speciale producten tussen de behandelingen in.

Na een kuur is het aan te raden nog regelmatig een onderhoudsbehandeling te laten doen om de huid in goede conditie te houden ( om de 6 tot 8 weken ).

WAT WEL EN NIET DOEN NA EEN BEHANDELING
Na de behandeling mag de huid niet afgesloten worden en mogen geen producten op de huid aangebracht worden die minerale olien bevatten. Gebruik ook de dag ná de behandeling geen foundation.
Ook is het noodzakelijk dagelijks gedurende de hele kuur of na één behandeling gedurende twee weken een Sun Protection Factor 50 te gebruiken om zon beschadiging zoals pigmentvlekken te voorkomen.


Tot één week na de behandeling dient u warmtebehandelingen zoals blootstelling aan de zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten en zwemmen te vermijden.