Heb je last van erg beschadigde nagels?

 

Zoals de foto hier boven?

Bij Lies Nails & Beauty is dit te verhelpen!

Er is een nieuw product dat
zorgt voor extra stevigheid en egaliseert de natuurlijke nagel.Seal & Protect Solution bechermt de natuurlijke nagel, en helpt beschadigde nagels zichtbaar verbeteren.Het resultaat is direct zichtbaar!Herstelt uw nagels van binnenuit, al na de eerste behandeling trekken kleine beschadigingen weg en voelen de nagels steviger aan.Doordat Seal & Protect diverse verzorgende olien en methacrylaten in de natuurlijke nagel inbrengt, wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger,maar egaliseert ook groeven.Dit gebeurt niet in 1 keer en zal meerdere behandelingen vagen.Vanaf de eerste behandeling zult u al verschil voelen & zien.

- Heb je probleemnagels

- Bijt je nagels

-Heb je gescheurde nagels

Ik ben gespecialiseerd in probleemnagels

Schaam je er niet voor en kom gerust even bij me langs.

Met producten van goede kwaliteit is er altijd een mogelijkheid om er iets aan te doen.

 

Voor de nagelbijters zijn diverse mogelijkheden om weer gezonde en mooie nagels te krijgen.

Er wordt samen met u een persoonlijk behandel plan opgesteld. Voor mensen die nagels bijten is het belangrijk dat ze regelmatig voor controle langskomen.

De nagels van nagelbijters groeien namelijk heel snel nadat er een product op aangebracht is, wel 1,5 tot 2 mm per week. 

 

De producten die ik onder andere gebruik zijn van Young Nails en Spa Rituals  zijn veilig en gezond voor de nagels ,en houden de huid gezond.

 

 

 

 

 

 

Probleem nagels

 
Heeft u last van de volgende klachten lees dit dan nauwkeurig of maak direct een afspraak!
  • Witte vlekjes op de nagel(s)?Dit kan verschillende oorzaken hebben, beschadiging nagelriem, stoten van nagel. Maar zoals een ieder wel eens dacht misschien een te kort of te veel aan kalk is in 9 van de 10 gevallen NIET waar! 
  • Zachte of broze nagels?Dit kan duiden op een te kort aan eiwitten, maar kan ook het gevolg zijn van intensief gebruik van o.a. schoonmaakmiddelen of andere sterke vloeistoffen.
  • Lengtegroeven? Deze ontstaan meestal bij stress of het overmatig gebruik van o.a. koffie en andere genotsmiddelen. Ook zijn er gevallen bekend dat er een tekort aan vitamines a en/of B zou zijn.
Ongezonde nagels kunnen een doorn in het oog zijn, dus loop niet langer met deze klachten door en laat u behandelen.